Bursa Lezzetleri - Podyum Express'teymiş.

Bursa'da nerede olarak artık her hafta bir çok yeri sizler için gezeceğiz, araştıracağız ve röportajlar yapacağız. Projemizin ilk kapsamında uğradığımız yer ise "Podyumpark Express" ve bizleri karşılayan işletme müdürü Eren EYÜPOĞLU hanımefendi. 

Öncelikle sizi tanıyalım.

Öncelikle Podyum Express Bursa Lezzetleri’ne hoşgeldiniz. Ben Eren Eyüpoğlu,

evliyim ve bir çocuk annesiyim. 20 yıldır bu işin içindeyim, uzun soluklu sektör tecrübeleriyle iş hayatıma devam etmekteyim.

 

Ne zamandan bu yana Podyum Express'tesiniz?

Açılışından itibaren buranın işletme müdürü olarak görev yapıyorum. Mayıs 2017 tarihinde açılışını gerçekleştirdiğimiz Podyum Express Bursa Lezzetleri, Türkiye’de bir ilk olarak sektöre hızlı bir giriş yaptı.

 

Podyumpark ve Podyumpark Express hakkında bize neler söyleyebilirsiniz? 

Podyum Park, Bursa’da 2015 yılında açılan 85.000m2 alana kurulu olan Bursa’nın en büyük ve en gözde yaşam ve eğlence merkezidir. PodyumExpress Bursa Lezzetleri ise Podyum Park içinde yer alan, Bursa’nın yerel markaları ve yerel lezzetlerinin bir araya geldiği self servis hizmet veren restauranttır. Bursa’da ve Türkiye’de bir ilktir. Bursa'nın yıllardır tercih ettiği ve Bursa’ya gelen turistlerin de aradığı markaların ve lezzetlerin bir araya geldiği Podyum Express, Bursalılar için aslında varolan, büyük bir ihtiyacın çözümü oldu.

 

Bu anlamda Podyum Express’e Bursalılar’ın ilgi nasıl oldu?

Kesinlikle çok büyük. Düşünün lütfen. Bursa'nın çok eski lezzetleri vardır. İskender Kebap, pideli köfte, çiğ börek, cantık ve beraberinde pek çok lezzet. Bu lezzetleri bulabileceğiniz lokasyonlar bellidir. Siz aynı çatı altında, tadı damağınızda kalan , akıllara gelen, eski lezzetlerin hepsini bir arada bulabiliyorsunuz. İsimleri dile gelince lezzetleri akıllarda yer edinen; İskender, Akay Çiğ Börek, Güven Pideli Köfte, Kevser, Abidin Usta, Ender Baklava, Cantıkçı, Örnek Et, Fikret Balıkçısı, Dababa ve Mahkeme Fırını ürünlerini satan noktamız Çaytaze işte tam da bu anlamda, Bursalılar’a hizmet veren lezzetleri efsane olmuş 11 değeri tartışılmaz markadır. Podyum Express Bursa Lezzetleri bu 11 farklı markayı, tek bir çatı altında birleştirdi. Bir alışveriş merkezine gittiğiniz zaman, süze sunulan seçenekler bu kadar yöresel değil. Varolanlar arasında da tercihinizi tek kullanmak zorundasınız. Siz başka bir yerden yemek istersiniz, eşiniz, çocuğunuz farklı bir yerden. Fakat tek tercih üzerinden ilerlemek durumunda kalırsınız. Podyum Express Bursa Lezzetleri ise size bu anlamda büyük bir konfor sağlar çünkü seçiminizde özgürsünüzdür. Biz Bursa’nın yerel lezzeti olan 11 ayrı markayı tek çatı altında birleştirdik, bu kadar firmayı tek çatı altında, self servis mantığı içinde birleştirmek büyük bir başarıdır. Bu başarı altında ise Sn. Çetin Ceylan ve Sn. Aykut Uyanıklar ile genel müdürümüz Sn. Ahmet İnsel’in imzaları vardır.

 

Bu kadar firmanın tek çatı altında olması büyük bir zorluk da diyebilir miyiz?

Kesinlikle bir zorluk olarak görmemek lazım, bir ilk olmasından ötürü aksine her gün meyvelerini topladığınız bir başarı hikayesi ve o günden güne büyüyen bir müşteri memnuniyeti olarak görmek lazım. Podyum Express tabii ki Bursalılar’ın çok kısa bir zaman içinde vazgeçemediği bir marka haline geldi. Çalışanlar için öğle yemeklerinde bulunmaz bir fırsat bizim lokasyonumuz. Sabah kahvaltıları, akşam yemekleri… Tek kasa üzerinden ilerleyerek istenilen farklı lezzetler aynı sofraya taşınabiliyor. Hafta içi, haftasonları özellikle Podyum Çocuk Kulübümüz de çocukların eğlenebildiği, ebeveynlere de rahat bir nefes alma imkanı sunduğumuz sayısız etkinliğimiz var. Biz burada büyük bir aile gibiyiz. Hem markalarımızla, hem de misafirlerimizle. Gün içerisinde saatlerini burada geçiren, hatta aynı gün günaydınlaşıp iyi akşamlar dileyerek Podyum Express’den ayrıldığımız o kadar çok müdavimimiz var ki. Hepsi bizim için çok kıymetli… Kapıdan girdiğiniz andan itibaren kendinizi bir yuvanın içinde hissetmenizi istiyoruz, ki görüyorum ki ortak paydamız bu duygu misafirlerimizle. Haftaiçinde, özellikle her hafta sonu çocuklarıyla Podyum Express’de saatlerini geçiren o kadar çok aile var ki. Misafirlerimiz için bir lezzet durağıyız. Hem lezzet durağı hem ikinci evleri. Günden güne de büyüyen büyük bir Podyum Express ailesiyiz. Öyle ki bağımız paket servis hizmetimizle de kopmuyor, devam ediyor.

 

Paket servis hizmeti çok tercih ediliyor mu?

Evet tabiiki. Bu da büyük bir konfor çünkü. Podyum Express hayata geçirilirken, bir diğer hedefimizde tek çatı altında birleştirilen bu lezzetleri Paket Servis ağı ile de Bursalılar’a sunmaktı. Bugün Podyum Express paket servis numaramız olan 0224 666 16 16’dan 11 seçkin lezzete ulaşmak mümkün. Düşünün lütfen, evde yemek siparişi vermek istiyorsunuz ama aile bireylerinin tercihleri farklı. Siz pideli köfte yemek istiyorsunuz, çocuklardan biri pizza yemek istiyor, biri ben pizza da yemem ben mantı istiyorum diyor, eşiniz bende balık yemek istiyorum diyor . Tabiiki bu hizmeti sunmak bir ayrıcalık. Tek bir numarayı arayıp adını Bursa’ya altın harflerle yazdırmış farklı lezzetleri sofranızda biraraya getirebiliyorsunuz.

 

Podyum Express Bursa Lezzetleri’nde hangi lezzetler hizmet veriyor?

Bünyemizde yer alan İSKENDER Bursa’nın 150 yıllık lezzet markası. 1.5 asrı geride bırakan Kebapçı İskender, asırlık formülüyle ve 150 yıldır taviz vermediği lezzet şöleniyle kebap severlerle Podyum Express çatısı altında buluşuyor. Dört kuşaktır Bursalılar’ın vazgeçilmez lezzetlerinden olan AKAY , çiğbörek, mantı, ciğer ve lokma lezzetleri ile Kırım’dan Bursa’ya lezzet tarihçesini yazmaya devam ediyor. Geleneksel damak tadımız GÜVEN PİDELİ KÖFTE, yine Bursalılar için vazgeçilmez bir lezzetb 1943 yılından bugüne Bursa’nın geleneksel pideli köfte lizzetini Bursalılar ile buluşturan Güven Pideli Köfte, 3. Şubesi ile Podşum Express çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor. Bursa’nın ilk tavuk restaurantı olar KEVSER Piliç Çevirme’de Bursalılar göğüs, kanat, but, şiş ızgara ve ciğer sote gibi birbirindn lezzetli tavuk ürünlerini tercih edebiliyorlar. Osmanlı Mutfağı’nın en iyi örneklerini tadabileceğiniz mekanlardan olan ABİDİN USTA, değişmeyen lezzetiniBursalılar ile Podyum Express’te buluşturmaya devam ediyod. Hünkar Beğendi’den, Kuzu Tandır’a, Ali Nazik’e yüzlerce çeşiti Abudun Usta’da tadabilir, daha önce denemediğiniz çeşitlerle tanışabilirsiniz. 1947 yılında Bursa’nın ilk tatlıcısının kurduğu ENDER BAKLAVA, 70 yıldır değişmeyen lezzeti ve Türkiye’de iyk 10’a giren ekmek kadayıfları ile Podyum Express’de bir tatlıdan bekleyebileceğinizden çok daha fazlasını sunuyor. Bursa’nın ilk steak house’ı ÖRNEK ET da, birbirinden lezzetli nefis ızgara, burger ve steaklerden oluşan zengin menüsü ile Podyum Express’de damak tadına düşkün konuklarını bekliyor.CANTIKÇI bir başka Bursa lezzetimiz. Yöresel lezzetlere sadık kalabilmek için ürünlerinde kullanılar eti Uludağ’dan, unu Konya’dan getiren Cantıkçı; Kayhan’da yetişmiş ustaları ile geleneksel Kayhan cantık kültürünü Podyum Express’te devam ettiriyor. FİKRET BALIKÇILIK Bursa’da balık sektöründe bir duayendir. 1986 yılından beri balık sektöründe faaliyet gösteren Fikret Balıkçılık, gerçek ve taze balık yemek isteyenler için ilk balık restaurantıyla Podyum Express’te. Yine DABABA Türk damak tadına uygun nefis pizzalar yaratan, menüsünü otlu ayran ile taçlandıran, ev yapımı makarnaların da tek adresi. Keyifli sohbetler ve her daim sıcacık çaylar eşliğinde CAYTAZE dilerseniz tatlı, dilerseniz yüzyıllıkMAHKEME FIRINI ürünleri ve damak tadınıza uygun farklı kahve çeşitleriyle yine Podyum Express çatısı altında Bursalılar’a hizmet veriyor.

 

Sizi diğer markalardan ayıran özellikler neler yada diğer işletmelerden demek daha doğrusu?

Böyle bir konsept, değil Bursa’da gerçekten Türkiye’de yok. Podyum Express Bursa Lezzetleri bir ilktir. Biz çok farklı bir kulvardayız, ve hedefimiz Bursalılar’ın bu anlamdaki konforunu baz alarak, yapı taşlarımıza her gün bir yenisini daha ekleyerek daha da büyümek.

 

Podyumpark Express'in gelecek planları ve hayallerinden bahsetmek ister misiniz?

Lezzet bir marifettir. Biz büyük bir ailesiyiz. Bizi izlemeye devam edin diyorum ve tüm Bursalılar’ı PODYUM EXPRESS BURSA LEZZETLERİ’NE, lezzet şölenine davet ediyorum.

 

Teşekkür ederiz, bize zaman ayırdığınız için. Size iş hayatınızda  ve Podyumpark Express'e ilerleyen tüm zamanlarda başarılarınızın devamını dileriz.

Ben teşekkür ederim. İnternet siteniz ile sizler de gerçekten büyük bir boşluğu dolduruyorsunuz, projenizde başarılarınızın devamı dilerim.

[gallery size="full" link="none" ids="66186,66191,66190,66189,66188,66187"]

Kaynak: Bursa Lezzetleri - Podyum Express'teymiş.
Bursa Lezzetleri - Podyum Express'teymiş. Bursa Lezzetleri - Podyum Express'teymiş. Reviewed by Bursa Haberleri on Ekim 24, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Facebook

Tüm Hakları Saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.