ZENfest Bomba Gibi


Bursa Kasım ayında muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapacak gibi görünüyor.

2 Kasım 2017 Perşembe günü Kültürpark içerisinde bulunan ve görsel anlamda baş döndüren Sadabad Sarayında yapılacak olan Kadın - Giyim - Moda - Tesettür ve Çocu Festivali şimdiden kendinden bahsettirmeye başladı. Oldukça kapsamlı hazırlanan. festival dört gü. sürecek. Ve her gün birbirinden güzel etkinlikler ile gerçek bir festival olarak kendinden uzun süre söz ettirecek. Profesyonel bir ekip ile hazırlıkları süren festivalin ilk gününde Betül Demir konseri şimdiden birçok Betül Demir hayranını heyecanlandırdı bile.

Daha önce düzenlenen festivalleri gölgede bırakmaya aday bir organizasyon telaşı var. Organizasyonu üstlenen köklü firma Soleil Art kurumsal duruşundan asla ödün vermiyor. En ince detaylarını bile düşünen Soleil Art kapanış için de Bahtiyar Özdemir ile anlaştığını duyurdu. Katılımcı firmaların her tür ihtiyacı ve talebi ile ilgilenildiğini ifade eden firma fiyat konusunda da katılımcı firmalardan yana ciddi bir duruş sergilemiş.

Katılımın yüksek olması beklenen ZENfest festivali kapsamında bir bölümde Sosyal Sorumluluk unutulmadan toplum yararına faaliyet gösteren derneklere armağan edilmiş. Bu davranışı ile tek hedefinin maddi gelir olmadığını gösteren organizatör firma taktirler ile birlikte dikkatleri de üzerine toplamış durumda. Stand firmalarının yemek çay be kahvelerinin karşılanacağını duyduğumuzda bizler de kulaklarımıza inanamadık.

Reklam konusunda hiç bir masraftan kaçınmayan SoleilArt u festivale 7-den 70-e her kesimi toplamaya kararlı olduğunu gösteriyor.

Festivasl ile ilgili her bilgiyi www.zenfest.info adresinden takip edebilmeniz mümkün. Kesinlikle ziyaret edin derim.

İlk organizasyonunda bu denki dikkat çeken ve 4 günlük ciddi bir etkinliğe imza atan Soleil Art Firmasını kutluyoruz ve sabırsızlıkla festival günlerini bekliyoruz.

Sizler de moda ve giyim üzerine bir sektörde faaliyet gösteren bir firma iseniz stand fiyatlarına ve sağlanan imkanlara  bir göz atın deriz. Duyduğumuza göre firmalara ürünlerini taşıma konusunda bile destek sağlamak için araçlar kiralanmış...

Saygı ile...



Kaynak: ZENfest Bomba Gibi
ZENfest Bomba Gibi ZENfest Bomba Gibi Reviewed by Bursa Haberleri on Ekim 18, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Facebook

Tüm Hakları Saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.