Bursa Eczacılar Odası Ayıbı - Duyuru


Bursa'da Nerede olarak  9 aydır, kendi imkanlarımız dahilinde Bursa'nın daha bulunabilir, daha iyi bir yer ve doğru şekilde firmalarına ulaşabilir olması için çalışıyoruz. Hiç bir şekilde kimseden destek görmediğimiz gibi, takdir alacakken birde hakkımızda yalandan iftira ve haksızlık yapılıyor.

Bundan 6 ay önce Bursa Eczacılar Odası ile görüşerek, kendilerine eczanelerin konumlarının yanlış olduğunu, Bursa'da Nerede olarak tüm eczanelerin doğru konumları ile iletişim bilgilerini kaydetmeye hazır olduğumuzu eczanelerinde doğru şekilde ulaşım sağlanabilmesi adına bursadanerede.com'da yayınlayacağımızı ifade ettik. Bir önceki Başkan bunu onayladı ve eczanelere bilgi vereceğini, bilgilerini bizimle paylaşacağını ifade etti. Bizler bekledik ama kendilerinden bizlere bilgi verilmedi. Bursadanerede.com tüm Bursa'ya hizmet vermek adına diğer kayıt işlemlerine devam etti.

Geçtiğimiz günlerde eczacılar odasının yönetiminin değiştiği bilgisine ulaşınca, kendilerinle tekrardan iletişim kurarak Hem yeni yönetimi tebrik ve başarı dilemek, hemde tekrardan yapacağımız işlemi kendilerine anlatmak adına, Başkan'dan randevu aldık.

Randevu saati bizlere 17:00 denildi ve bizde o vakitte oradaydık. Bir saat bekletildik. Bekletilmek sorun değil fakat bekledikten sonra kurabildiğimiz diyalog gerçekten komikti.

Biz başkandan randevu alırken, yönetim kurulu üyesiyle karşılaştık. Başkan yan oda da oturmuş, sohbet ederken, bizimle iletişim kurma gönüllüğünü göstermeyerek, yönetim kurulu üyesi ile görüşmemizi sağladı.

Gelelim konumuza, görüşmeye başladığımızda. Bir önceki Başkan'a ifade ettiğimiz aynı şeyi ifade ettik. Eczaneleri doğru konumlara taşıyacağız, konumların yanlış olduğunu verilen adreslerin teknoloji haritalarında tanımadığını insanların eczanelere doğru şekilde sitenizden bakarak ulaşamayacağını ve biz bunu kısa sürede ücretsiz bir şekilde düzelteceğimizi ve örnek bir konu ile kendilerine bunun ne kadar önemli olduğunu ifade ettik. Dalga geçer gibi aldığımız cevap ve ifade biçimi hayli bizde tavır yapmaya zorladı. Kendilerine eczanelerin bilgilerinin zaten internet sitesinde yer aldığını fakat eczanelerin tam listesi olursa daha hızlı ve doğru şekilde yapacağımızı söyledik ve bize eczanelerin ön tarafından çekilmiş fotoğraflarının olmasının yeterli olacağını, bundan hiçbir zamanda ücret alınmayacağını dile getirdik ama arkadaşlar başından savma gibi bir dilekçe bırakın biz sizi ararız gibisinden görüşmeyi sonlandırdı. Hayliyle öyle bir iletişim sonrası bizim dilekçe verme gibi durumumuz söz konusu olamazdı.

Daha sonra kendi olanaklarımız ile ulaştığımız eczane bilgilerini bursadanerede.com'da kayıt etmeye başladık. Bazılarının önden fotoğraflarının eski olduğunu eczane ile iletişim kurarak, bizlere önden bir fotoğrafını göndermesini rica ettik. Eczanecileri aradığımızda kullandığımız ifade ise şudur.

Merhaba, bursadanerede.com'dan arıyoruz. Eczanelerin konumlarını güncelliyoruz ve Eczacılar odasının bundan bilgisi vardır. Rica etsek vereceğimiz cep telefonuna önden çekilmiş bir fotoğrafınızı gönderebilir misiniz. Bunu söylediğimizde bazıları gönderdi, bazıları göndermedi ve kimseye aksi bir laf söylenmedi ki, söylenmesi mümkün değildir.

Dün yaşadığımız bir olayda ise, çalışma arkadaşımız bir eczaneyi aradığında, Eczacının kabul etmediğini, kendisinin teşekkür ederek iyi günler diye telefon görüşmesini sonlandırdıktan sonra Eczacının geri arayıp kendisine küfür etmeye başladığını ve ağır hitamlarda bulunduğunu söyledi.
Daha sonra bizleri eczacılar odasından arayan arkadaşların daha konuyla bilgisi olmadan eczacının ifadeleriyle bize böyle böyle yaptığımızı yok eczacılar odasının adını kullandığımızı söyledi. Bizde kullanıyoruz fakat, kullanış biçim ve ifade şekli budur. Yaptığımız konuşmanın özeti budur, ne bir kelime eksiktir ne fazla.

Gelelim bize yapılan ayıba. Eczacıların kendilerine atılan mesaja. Bursadanerede.com ile bağlantımız yoktur. Kendileri sizin numaralarınızı yanlış giriyor daha sonra sizlerden ücret isteyecektir tarzında mesaj atılması ve iletişim kurduğumuz eczacılarında kendilerine böyle bir mesaj geldiğini söylemesi.

Şimdi şunları ifade etmek istiyoruz. Bu zamana kadar Bursa'da Nerede.Com'da yayınlanan eczacı vb. her hangi bir firmadan bir kuruş aldığımızı veya para istediğimizi ıspatlanmasını, daha sonra da istediğimiz olacağı konusunda bir metin, söz, fikri ortaya çıkartmasını, bizler hakkında işlem başlatmasını kendimiz buradan dile getiriyoruz.

Bizler sosyal proje yürütüyoruz ve Bursa'yı kalkındırmaya çalışıyoruz. Kimseden takdir beklemiyoruz, köstek olmasını da istemiyoruz. Çünkü biz Bursa'yı seviyoruz, Bursa için çabalıyoruz. Bize destek olan Tarihi hanlar ve çarşılar başkanı, Muhsin Özyıldırım'a ve Oto Galericiler Odasına, BESOB'a buradan da teşekkür ediyoruz.

Bursa'dan al, Bursa kazansın, sen kazan.


 

BURSADANEREDE YÖNETİMİ


 

Kaynak: Bursa Eczacılar Odası Ayıbı - Duyuru
Bursa Eczacılar Odası Ayıbı - Duyuru Bursa Eczacılar Odası Ayıbı - Duyuru Reviewed by Bursa Haberleri on Ekim 18, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Facebook

Tüm Hakları Saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.