Sevgilisini baştan çıkartmak için ikizleri yolladı, korkunç şekilde geri tepti.


Kadın, ikizleri erkek arkadaşını baştan çıkartması için gönderdi ancak olay berbat bir şekilde geri tepti.

Bir kadın, sevgilisinin onu aldatıp aldatmayacağını test etmek istedi ama sandığınız nedenden dolayı değil.

Bahsi geçen kadın 'çapkını nasıl yakalarsın' isimli, tuzak dolu senaryolar ayarlayarak insanların aldatıp aldatmadığını kontrol edip gizli kamera ile kaydeden YouTube kanalına başvuruda bulunmuş.


Kadının telekominikasyon şirketinde mühendis olarak çalışan erkek arkadaşı, bir eve internet bağlama maksadıyla gidiyor. Ancak ev sahipleri sıradan müşteriler değiller. İkisi de bu erkek arkadaşı tuzağa düşürmeye hazırlanmış profesyonel oyuncular....


İkizlerden biri; "daha önce hiç modellik yaptın mı? Eminim yapmışsındır çünkü gerçekten çok seksisin" diyor.


Adam gülümseyip teşekkür ediyor.


Bunun üzerine kız, konuyu başka boyuta çekerek, iki iç çamaşırı setinden birini seçebilmek için adamın yardımını istiyor, evet çok da kurnaz bir hamle olduğunu söyleyemeyiz.


Bu kadarı yetmezmiş gibi sonra diğer ikiz de flörtleşmeye dahil oluyor ve peki ya iki iç çamaşırına da sahip olabilseydin diye soruyor.


Adam, sanırım ben bu konuya o kadar dahil olmasam daha iyi olacak diyebiliyor yalnızca.


Kızlar yılmadan usanmadan flörtleşmeye devam etmeye çalışıyor ancak adam bir sevgilisi olduğunu ve onu sevdiğini söylüyor.


Olay Ondan Sonra Kopuyor


Olayları gizli kameranın başında izleyen sevgili, erkek arkadaşına yaptığı bu test için kendini suçlu hissettiğini söylüyor. Sonra da onu, daha önce bir iş arkadaşıyla aldattığı bombasını ortaya salıyor. Devamında da bu gizli ilişkisini bitirmek istemediğini, aksine erkek arkadaşının onu aldatacağını umduğunu ve bu sayede onu gönül rahatlığıyla terk edebileceğini söylüyor.


Meğer kadının tek amacı sevgilisini aldattırıp kendini boşa çıkarmakmış, çünkü kendisi de iş arkadaşıyla yatıyor, üstüne "Ben bu gizli ilişkiye devam edeceğim" diyor.


Böylesine sadık adama komplo düzenleyip sevgilisini de kendi gibi sanan kadın, sana diyecek laf bulamıyorum.



https://www.youtube.com/watch?time_continue=240&v=UfQxc0fV8po


Kaynak: Sevgilisini baştan çıkartmak için ikizleri yolladı, korkunç şekilde geri tepti.
Sevgilisini baştan çıkartmak için ikizleri yolladı, korkunç şekilde geri tepti. Sevgilisini baştan çıkartmak için ikizleri yolladı, korkunç şekilde geri tepti. Reviewed by Bursa Haberleri on Ekim 01, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Facebook

Tüm Hakları Saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.