Devir E-Ticaret Devri - E-Ticaret Kampanyası

Devir E-Ticaret Devri - E-Ticaret Kampanyası

Devir E-Ticaret'e dönüyor. Artık ufak yada büyük çaplı firmalar, E-ticaret sitesi kurma düşüncesine kabulleniyorlar. E-Ticaret sitesi kurmak ise çok kolaylaşıyor. Hem duymanız gereken ise 250 TL gibi bir ücretle Kurumsal E-Ticaret Yazılımı'na sahip olabilirsiniz. Öyle bilindik üzere uçuk e-ticaret fiyatları ve e-ticaret paketleri yerine Teodrus ve Fikir Proje Ajans'ın başlattığı herkesin e-ticaret sitesi olmalı ve ufak çaplı firmalarından online satış sitesi kurularak, E-Ticaret'e adım atmalarını sağlamak amaçlı başlattığı kampanyayı sizlere duyurmak istedik fakat öncelikle sizlere elektronik ticaret hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

E-Ticaret Nedir?


Elektronik ticaret ya da kısaca e-ticaret, 1995 yılından sonra İnternet kullanımının artmasıyla ortaya çıkan, ticaretin elektronik ortamda yapılması kavramıdır.

E-Ticaret'in Faydaları


  • İşletmelerin internet üzerinden müşterilerine Alışveriş imkanı sağlayabileceği ve bilgi sunabileceği 7/24 açık bir şubesi açılır.

  • İnternet ortamında saniyeler içinde veriler aktarıldığından zamandan tasarruf kazandırır.

  • Müşteri için daha fazla ve daha geniş ürün yelpazesi sunulmaktadır.

  • Online Mağazanız, maddi yükünüzü azaltılabilir.

  • Tedarikçinin büyük bir ofise ihtiyaç duymadan internet üzerinden online alışveriş merkezini oluşturmasına olanak sağlar.

E-Ticaret Kampanyası


Kurumsal.Shop'un son zamanlarda çıkardığı E-Ticaret V1 yazılımını sizler için inceledik. Ön yüzünü incelediğimizde güzel, sade bir tasarıma sahip olduğunu gördük. Kullanıcılara kolaylık sağlamak adına en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş. Alışveriş yapacak kişilerin rahatlıkla hızlı bir şekilde alışverişini gerçekleştireceğini ön arayüzde görebilirsiniz. Sitenin ön yüzünde, Öne çıkan ürünler, indirimli ürünler, yeni ürünler yer almaktadır. Alışveriş yapan kullanıcılar için özel sipariş takip sayfası ve ödeme bildirimi sayfaları üst menü de yer almaktadır. Aşağıdaki bağlantıdan sitenin demosunu inceleyebilirsiniz.

Sitenin demosuna buradan ulaşabilirsiniz: E-Ticaret

E-Ticaret Yazılımı Yönetim Paneli


E-Ticaret yazılımının yönetim paneli de oldukça kolay ve basit bir kullanışı sahip. E-Ticaret Scripti'nde olabilecek geniş özelliklere sahip olan yönetim paneli ise tüm kullanıcıların zorlanmadan kullanılabilmesi düşünülerek tasarlanmış.

Sitenin tüm alanlarını yönetebilme özelliğiyle birlikte ondan farklı renk seçeneği eklenmiş.

Bakım modu, gelişmiş istatistik sayacı ve özel seo yönetimiyle çok iyi bir Alışveriş sitesi scripti ortaya çıkartılmış.

Satın almak, tüm detay ve ürün özelliklerine ise buradan ulaşabilirsiniz: Kurumsal E-Ticaret

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere...

Kaynak: Devir E-Ticaret Devri - E-Ticaret Kampanyası
Devir E-Ticaret Devri - E-Ticaret Kampanyası Devir E-Ticaret Devri - E-Ticaret Kampanyası Reviewed by Bursa Haberleri on Nisan 02, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Facebook

Tüm Hakları Saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.