2017 Yılında Neler Başardık? Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

2017 Yılında Neler Başardık? Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Merhaba, Bursa'da Nerede takipçileri, ziyaretçileri. 2017 yıldan neler oldu, neler yaptık, nerelere geldik sizlerle paylaşmak istedik...

2017 ocak ayında Bursadanerede.com faaliyete başladık ve 7000 bin firmayı internet ortamında tüm verilerini doğru bir şekilde güncelledik.

Mart ayında, Bursa Haber platformumuzun yayın hayatı başladı ve bu zamana kadar en güncel, Bursa'dan , Türkiye'den ve Dünya'dan haberleri yayınlamaya devam ettik ve hala güncel olarak devam ediyoruz.

Nisan ayında platformumuzu genişleterek yeni bir hizmeti hayata geçirdik. Bursa'da nerede etkinlik, seminer, konferans vb. tüm etkinliklere ulaşabileceğiniz ve takip edebileceğiniz platformu Bursa Etkinlikleri sitemizi yayın hayatına geçirdik.

Her geçen gün Bursa işletmelerini kalkındırmak ve doğru konumlarda ulaşılabilmesi adına çalışmalarımıza yeni projelere imza atmaya devam ediyoruz.

Bursa'yı daha iyi yerlere, daha güzel şehir haline ve üretimin çok, kazancın bol olması için elimizden gelen tüm çabayı göstermekteyiz.

En son projemiz olan, Bursa İlan platformu ise, Bursa'ya hayırlı olsun. Bu projemizde, Sadece Bursa'lıların ve Bursa işletmelerinin ilan ve satış yapabileceği fakat dünyanın her yerinden ziyaret alıp, alışveriş yapılabileceği bir platform tarzıyla yayın hayatına geçirdik. Dışarıdan tüketimi içe çevirmek ve içeriden üretimi dışarı tüketim sağlayarak esnafın kalkınmasını hedefliyoruz.

Yeni projeler ve gelişmelerden haberdar olmak için bizi sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven ve sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarı ile hayal ettiğin tüm kapıları açacaktır.


Mutlu Yıllar!


2017 Yılında Neler Başardık Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

 


Kaynak: 2017 Yılında Neler Başardık? Yeni Yılınız Kutlu Olsun.
2017 Yılında Neler Başardık? Yeni Yılınız Kutlu Olsun. 2017 Yılında Neler Başardık? Yeni Yılınız Kutlu Olsun. Reviewed by Bursa Haberleri on Aralık 30, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Facebook

Tüm Hakları Saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.