Bursa Haber Platformu Yayın Hayatına Başladı.

Bursa haberleri platformu olarak yayın hayatımız başlamış bulunmaktadır.

Peki, bu platformda neler bulacaksınız ve neden takip etmelisiniz bu konuları sizlere açıklayalım.

Her zaman güncel haberler


Sitemiz her zaman anlık güncel haberlere yer verecektir. Son dakika haberler ve güncel haberleri takip edebileceksiniz. Aktif olarak bir tek site üzerinden tüm haber sitelerinin verilerine ve en doğru haber yayını ile doğru bilgilere ulaşabileceksiniz.

Hangi haberler yayınlanmakta


Haberler; Dünya haberleri, Yerel haberler, Bursa ili ve ilçelerden son dakika haberleri, Magazin haberleri, Spor haberleri, Moda haberleri ve Sağlık Haberleri, Bursa Haber platformunda bir çok geniş haber kategorileri mevcuttur. Her zaman anlık güncellenmektedir.

Bu Platformda Başka Neler Mevcut


Günlük burç yorumları, anlık hava durumu, namaz vakitleri ve güncel kur bilgilerini, Ülkemizde futbol lig puan durumuna, fikstürlerini anlık takip edebilirsiniz.

Multimedya Paylaşımlar


Foto Galeri sürekli sizlerin ilginizi çekecek fotoğrafların yer aldığı bölümde mevcuttur. Video galerimiz ise, güncel videolar, haber videoları ve sizlerin gönderdiği videolar sayesinde değer kazanmaktadır.
Gazete Manşetleri

Günlük tüm gazetelerin ve yerel gazetelerin; güncel gazete manşetleri hemen okuyabilir, inceleyebilirsiniz. Tüm gazete manşetleri günlük güncellenmekte olup, sizlerle paylaşılmaktadır. Bugün ki gazete manşetlerini yukarıda menüden hemen görüntüleyebilirsiniz.
Köşe yazarları

Köşe yazarlarımızın yazıları günlük bazen, haftalık yada saatlik paylaşım yapan yazarlarımız sayesinde yeni yorumları, yeni bakış açılarını, gündeme ve konulara ait görüşlerini takip edebilirsiniz.

Dilerseniz, haber platformumuzun köşe yazarı olabilirsiniz. Köşe yazarı olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Peki, üye olarak kişiler haber ekleyebilir mi?


Evet, platformumuza üye olarak, sisteme bulunduğunuz bölge de yada herhangi bir konuda içerik ekleyebilir, haber editörü olarak paylaşımda bulunabilirsiniz. Sizlerle güncel kalabiliriz.

Kaynak: Bursa Haber Platformu Yayın Hayatına Başladı.
Bursa Haber Platformu Yayın Hayatına Başladı. Bursa Haber Platformu Yayın Hayatına Başladı. Reviewed by Bursa Haberleri on Mayıs 31, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Facebook

Tüm Hakları Saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.